Anisha Kahn

Anisha Khan

Uten tittel

Digital skisse til installasjon. Størrelse: 42 cm x 29,7 cm

Mye av kunsten Anisha liker er en form for konseptkunst. Uavhengig om det er et foto, maleri eller et abstrakt verk. Så lenge den har en sterk og sentral tanke bak seg, vekker det interesse hos henne. Hun er veldig opptatt av at elementene i kunstverket skal henge sammen, og at de ikke skal være så veldig forskjellig fra hverandre. Alt skal være gjennomtenkt. Alt fra farger, til ulike vinkler skal utfylle hverandre og skape et «større bildet». Mye av kunsten hun har laget baserer seg på noe av dette. 

I denne har Anisha valgt å bli inspireres av Pop art. Denne kunstepoken er preget av sterke farger og former, og har som oftest et konkret motiv som vises og ikke like mye symbolikk. Likevel da hun leste seg opp på epoken begynte hun å utforske pop art i form av design og arkitektur. Der fant hun mange sterke farger også, men forskjellen var at de hadde en slags balanse og ro i designet, som vekket Anisha´s interesse.

I verket hennes har hun prøvd å formidle den samme roen man ser i popartdesign- og arkitektur. Hun har valgt å bruke sterke farger og stramme geometriske former. Likevel har Anisha også forsøkt å opprettholde en balanse i fargene og tvinne formene inn i hverandre slik at elementene sammen skaper et dynamisk og sterkt bilde.

%d bloggere like this: