Christoffer T. Holden

Christoffer T. Holden

Drømmers gang

Digitalt, grunnflate = 526 mm x 394 mm / 2732px x 2048px

Varierte teknikker, digitalt foto og tegning

Chrstoffer T. Holden jobber med ulike teknikker og konsepter bak tegningen. Han er veldig interessert i å prøve nye og spennende teknikker.

Verket Drømmers gang er inspirert av stilretningen surrealismen.Surrealismen startet som en stilretning på 1900-tallet med fokus på å fremme det ubevisste og absurde som kan komme frem i drømmer.

Tegningen består av to deler hvor delen til venstre viser følelser han sitter med i den perioden vi sitter i hvor covid-19 herjer rundt. Det kan være deprimerende for mange og påvirker mange psykisk og fysisk. Det svever små regnskyer rundt han. Bildet til høyre kommer frem ved at en del av siden er revet av. Dette beskriver en drømmeverden, med vibrante farger og pastellfarger som forbindes med lyspunkter og knyttes til gleden i et liv. Man får følelsen av å bli dratt inn i et eventyr hvor alt er bra med morsomme bamser.

Verket utforsker menneskets følelser, tanker og drømmer i en slik tid. Han vil at folk skal få tenke litt, tenke over følelsene sine.

Forskjellen mellom de to delene av bildet er at til venstre er det et foto som er tegnet på og til høyre er alt tegnet. Han har brukt et digitalt tegneprogram som åpner friheten for farger, teknikker og lag.

%d bloggere like this: