Espen Fornes

Espen T. Fornes

Tanker 

Teknikkene jeg vanligvis jobber med er Tegning, 3d modellering, film, musikk og tekstil.

Filmen heter «Tanker 15.04.2020». 

Filmen jeg har laget består av animasjon tegnet digitalt med ekspresjonistiske og røffe strøk, opptak fra «google text to speach» og musikk produsert i «Garageband». Alt er til slutt filmet med et «Nikon Coolpix s2500» kamera.

Filmen er inspirert av hvor surrealistisk og ekstrem verden er, og hvor selvsentrert vesten oppfører seg mot resten av verden. en viktig inspirasjon for det visuelle utrykket til filmen er meme kultur og internett kultur. 

Gjennom det meste jeg lager har jeg lyst til å visualisere tankene og følelsene jeg har om verden, samfunnet vårt og meg selv, med et lag med selvironi. jeg tror at jeg gjør det fordi jeg vil vise andre hva jeg tenker, og kanskje få dem til å tenke. 

%d bloggere like this: