Hanna Hoelstad Faarlund

Hanna Hoelstad Faarlund

I disse tider

Installasjon (5x) 6×8,5 i flate, 12cm i høyde

Akryl på lerret

Hva har du tenkt på i det siste? Hva har du opplevd? Er det noen ting du kanskje tenker litt mer på i disse tiderenn du vanligvis gjør? 

Hanna Hoelstad Faarlund er som mange unge i dag samfunnskritisk, dette har hun valgt å formidle i dette interaktive verket som du skal ta en del i. Hun vil at det skal plukke opp det forstørrelsesglasset og se på de ulike motivene som er malt opp, hva tror du de representerer? 

I dette verket har Hanna valgt å ta for seg fem elementer i dagens samfunn som nordmenn har en tendens til å ta for gitt og minimalisere men som i lys av situasjonen i den siste tida kanskje har fått litt mer oppmerksomhet enn vanlig. Du tenker kanskje ikke så ofte over hva du skulle gjort uten ren luft i lungene? Eller hva du skulle gjort hvis lønnsslippen din denne måneden ikke kom inn. Hva i alle dager skulle du gjort hvis helsevesenet plutselig gikk under? Det er kanskje ikke ting du tenker så ofte over, men idisse tiderhar du kanskje gjort det? Du er kanskje trist fordi du ble permittert eller jublet for alle sykepleiere og leger fra verandaen? Litt trist at du kanskje ikke anerkjente det med mindre du så det gjennom konsekvensene til en pandemi da? 

%d bloggere like this: