Ishita Chawla

Ishita Chawla 

Pop, pop, pop 

Skulptur, grunnflate = 25×30 cm, h = 25 cm 

Popkorn og popkornkjerner på aluminium 

___________________________________________________________________________

I en verden der jobb blir fritid, fritid blir jobb og du jobber når du har fritid og har fritid når du har jobb og plutselig er det nyhetssending fra FHI og nå har du ingen fritid og all fritiden din er jobb og nyheter og korona hva er egentlig fritid? Hva er egentlig jobb og fritid når ALT i hverdagen blir som potetstappe med melk og salt og pepper? Også popkorn med karamell og marshmallows til dessert? Nam nam?? 

Pop pop pop 

Og neste dag står du opp og starter på jobb og så orker du ikke å jobbe og starter på fritid men så kommer du på at du har alt for mye å gjøre til å slappe av og starter å jobbe når du er ferdig på jobb og plutselig har du glemt å spise og MÅ spise. Plutselig var klokka ti og du må sove men du har ikke tid til å sove så du er våken hele natta og gjør ferdig alt av arbeid og føler at du holder på å DØ neste morgen, dagen etter, av alle andre grunner enn korona. 

Pop Pop 

…..au 

Pop

%d bloggere like this: