Pesar Ahmad Sediq

Pesar Ahmad Sediq

Livet mitt i tilbakemeldinger

Format 29.7 cm x 42 cm 

Digitalt

Pesar Ahmad Sediq har alltid hatt kreative interesser, og da han skulle søke videregående skole i 2017 var Kunst, design og arkitektur noe som hørtes spennende ut. Kunstverket “Livet mitt i tilbakemeldinger” er satt sammen av et bilde av han, og hans tilbakemeldinger i faget Kunst og visuelle virkemidler. 

Verket er manipulert i Photoshop etter inspirasjon fra den polske kunstneren Lia Kimura sine selvportretter der ansiktene ikke synes. Hettegenseren er et symbol på kunstneren ettersom dette var noe han brukte ofte. Bildet er delvis inspirert fra dadaismen, hvor kunstneren ikke har tatt hensyn til mening eller sammenheng. 

Verket er for kunstneren et symbol på at han endelig er ferdig med videregående opplæring. Etter noen måneder på Kunst, design og arkitektur fant Pesar ut at denne linjen ikke var noe for han. Dette verket er også en prikk over i-en der kunstneren føler seg ferdig med den kunstneriske perioden i livet sitt. 

%d bloggere like this: