Sofie Frydenlund Slettemoen

Sofie Frydenlund Slettemoen                                                          

Glansbilde

Digital collage

Foto, Photoshop og Illustrator


I verket “Glansbilde” bruker Sofie Frydenlund Slettemoen strektegninger og fotografier fra egne sosiale medier i sin collage. Dette er for å skape et bilde av hvordan alle har sider av seg selv man ønsker å dele eller holde skjult. I dag er det vanlig at man lager et glansbilde av sitt liv på sosiale medier, og tegner opp en fasade av et perfekt liv. Hvordan man fremstiller seg selv blir som en fantasi.

 Fasaden i verket ikke et ekte bilde, men tegnet. Glansbilde -som det ligger i ordet er typisk idealiserte og idylliske. I verkets bakgrunn og forgrunn finner man sterkt redigerte bilder av blomster og skyer som gir det hele et sukkersøtt uttrykk. I Tillegg til at en fin fasade symboliserer status, brukes husets åpne og lukkede dører til å symbolisere sider ved seg selv man velger å vise eller holde skjult. 

%d bloggere like this: